Обичам те, защото..

(17 клиентски отзива)

27.99 лв.

“Обичам те, защото” е книжка-подарък за твой любим човек – партньор, родител или приятел. Изненадай го за годишнина, рожден ден или пък без повод по един личен и оригинален начин, докосващ сърцето. Подари нещо повече от подарък. Подари любов!

• Уникален и различен подарък, който ще достигне до сърцето на любимия човек

• Луксозно издание с твърди корици и стилен дизайн

• 50 изречения за допълване, които да ти помогнат да изразиш любовта си

• Пристига в красива подаръчна кутийка

• Доставка за един работен ден

• Над 10 000 доволни клиенти

Отзиви от клиенти

17 reviews for Обичам те, защото..

 1. Криси Стефанова

  Уникална е и определено остава един хубав спомен. С нетърпение я очаквах за да я попълня и определено всяка страничка успява да припомни дадена случка или казани думи от любимия човек.

 2. Диана Крапчева

  Книжката е уникална! Докато я попълвах тайно от мъжа ми в малките часове на нощта, за да е изненада, се потапях в толкова мили и сладки спомени. Беше приключение за мен и един емоционален и вълнуващ подарък за мъжа ми!

 3. Milena Mitkova

  Искам да изкажа сърдечни благодарности за книжката и бързата реакция от ваша страна! Благодаря, че направихте един рожденик още по-щастлив, желая ви винаги да дарявате щастие!

 4. Петя

  Уникална книжка! Страхотна изненада за любим човек!

 5. Steffi Niki

  Страхотна книжка! Бързо и коректно обслужване! Горещо препоръчвам ❤️❤️❤️

 6. Silvia Atanasova

  Това наистина е един от най-милите подаръци, които съм получавала и в последствие, които аз съм правила. Човек някак си не може да си представи, че толкова малка книжка, с написаните неща вътре може да го трогне така силно и да го доведе до сълзи всеки път, когато я чете ❤️

 7. Денислава Панайотова

  Хареса ми колко грижовно беше опакована – така, че да няма начин да се повреди при транспортирането. А тя сама по себе си е страхотна, с удоволствие ще я попълня и подаря. Нямам търпение! Много ви благодаря за бързата реакция и коректността.

 8. A.C.

  Исках да споделя, че след като подарих книжката на мъжа ми, той сподели, че това е най-милото нещо, което някога е получавал в живота си като подарък и не знае дали някога ще го “задмине” някой. Много Ви благодаря за емоцията, която създавате и помагате да се случи с тези книжки.

 9. Петя Грудова

  С приятеля ми си подарихме 2 книжки и всеки попълни по една и подари на другия. Четохме си ги заедно и емоцията беше неповторима, това си е цяло преживяване!

 10. Стела

  Тъкмо си взех книжката и съм много доволна! Опакована е предпазливо и изглежда много сладко! Нямам търпение да я попълня и подаря!

 11. Сашка Кръстева

  Книжката Ви е уникална. Наскоро си я поръчах и съм доста очарована! Тя ще е един много хубав и оригинален подарък!

 12. Ивка Д.

  Книжката е чудесна! Когато я подарих на приятеля ми, той остана много очарован. Продължавайте да разпространявате тези прекрасни емоции

 13. Николета Георгиева

  Книжките са уникални, най-невероятният подарък! Препоръчвам с две ръце!

 14. Йоана Петрова

  Веднага я попълних и нямам търпение утре да видя реакцията, когато я подаря! Идеята на книжката е без аналог, а благодарение на бързото обслужване стана идеалният подарък за годишнината ни! Благодаря ви!

 15. Тити Симеонова

  Страхотен подарък, особенно за годишнина, свети Валентин … моя годеник много се зарадва и определено се разчуства, въпреки че не е от най-романтичните ❤️

 16. Диди Кирова

  Успях да я попълня и подаря, даже и добавих и рисунки в някои от страниците. Благодаря ви за страхотната книжка! Съпругът ми много се зарава, когато я видя и разлисти!

 17. Деси Шишманова

  Вчера поръчах 2 книжки и дойдоха за по-малко от 24 часа. Вече започнах да попълвам и нямам търпение да ги видя в ръцете на хората, на които ще са посветени. Благодаря ви, че вдъхвате надежда и позитивизъм и давате поводи за усмивки. Успех!

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *