Условия за доставка

Доставката до офис на Еконт е с цена 3.99 лв. Доставката до личен адрес е с цена 4.99 лв. При поръчка на 3 или повече книжки получавате безплатна доставка.

Поръчки направени до 14 ч. от понеделник-петък се доставят на следващия работен ден.

Поръчки до офис направени в петък до 14 ч. се доставят в събота.
Поръчки до личен адрес направени в петък до 14 ч. се доставят в понеделник.
Поръчки направени в събота до 11 ч. се доставят в понеделник.

Доставката на книжката „Обичам те, защото“ се осъществява чрез куриерска фирма „Еконт Експрес” ООД, съгласно общите условия на фирмата: до адрес, посочен от клиента или до офис на „Еконт Експрес” ООД.

За сега единственият начин за плащане е чрез наложен платеж в момента на получаване на пратката от куриер. Куриерът ще Ви издаде разписка за пощенски паричен превод, който заменя касовият бон за извършеното плащане от Ваша страна.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката. Поръчката няма да бъде изпратена, ако данните за доставката са грешни, непълни или не можем да се свържем с Потребителя за изясняване на проблема.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес и телефон.

При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя. Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Потребителят има право да върнете поръчаната стока в законоустановения 14-дневен срок за отказ, който тече от датата на доставка при следните условия:

– Продуктът е в оригиналната си целофанова опаковка

– Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

– Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Изплащането на сумата при връщане се случва само по банков път.